Δ.Κ

Στην αποστροφή του λόγου του ο Βουλευτής Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλους είπε πως «ο Σάββα Ξηρός θεωρείται τρομοκράτης από το Σύνταγμα και τον νόμο, καθώς είναι ένα άτομο το οποίο διάλεξε την ένοπλη πάλη». Λόγια τα οποία προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια στους υπόλοιπους Βουλευτές της συγκυβέρνησης που ήταν στην αίθουσα και δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν βάλατε μυαλό, είστε μεταξύ της λογικής των γουναράδικων και της λογικής να στηρίζετε αντάρτες» σχολίασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής.

Πάντως, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επίθεση λασπολογίας σε βάρος του λέγοντας στον κύριο Τζαμτζή ότι «είτε υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά του είτε υπάρχει θέμα μονταζιέρας».

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου παίρνοντας το λόγο ήταν πιο σαφής στην τοποθέτησή της αναφέροντας πως στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταδικάσει την τρομοκρατία και ότι στις φυλακές του Κορυδαλλού πήγαν με τον συνάδελφό της Τάσο Κουράκη για να σταθούν στο πλευρό όχι του Σάββα Ξηρού αλλά του ανθρώπου, πολυτραυματία που μπήκε στη φυλακή με 67 % αναπηρία και σήμερα έχει πάνω από 90%.
«Εμείς καταδικάζουμε την τρομοκρατία αλλά από την άλλη όμως όλοι έχουν δικαίωμα στην ιατρική περίθαλψη» είπε η κυρία Κατριβάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης