Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Σήμερα, την 26η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, στέλνουμε μήνυμα στήριξης και κοινωνικής επανένταξης των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξάρτηση από κάθε είδους ναρκωτικές ουσίες. Στέλνουμε παράλληλα και ένα μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα ενάντια στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και ανάπτυξης πολιτικών υγείας για τον εθισμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω δήλωσε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.

Παράλληλα υπογράμμισε: «Πέρα από την ευαισθητοποίηση γενικώς της κοινής γνώμης, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά, όπου καθημερινά η χρήση ναρκωτικών σε μικρές ηλικίες αυξάνεται. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους νέους και τις νέες είναι το πιο επώδυνο κοινωνικό σκάνδαλο».

«Το ζήτημα των ναρκωτικών είναι ευρύτερο και γύρω από αυτό αναπτύσσονται δυστυχία και εγκληματικότητα. Απαιτείται βούληση και οφείλουμε να συντονίσουμε τις προσπάθειες της πολιτείας σε αυτή τη μάχη και να διαμορφώσουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής», κατέληξε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης