Λ. Αυγενάκης: «Όσο το συντομότερο έρθει η πολιτική αλλαγή, τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 05:53
Λ. Αυγενάκης: «Όσο το συντομότερο έρθει η πολιτική αλλαγή, τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα»
Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα πολιτική αλλαγή, για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση, επισήμανε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε στελέχη του κόμματος στη Θάσο.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, η έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις και από μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, οι οποίες θα επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και θα μπορούν να διεκδικούν θέση στις παγκόσμιες αγορές και όχι μόνο στην εγχώρια.

«Το συνολικό μας σχέδιο έχει στον πυρήνα του την απελευθέρωση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Μέσα από ένα πλαίσιο μείωσης φορολογικών συντελεστών, επανεξέτασης του μη μισθολογικού κόστους, αλλά και μιας συνολικής απλοποίησης για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας. Αυτό σε συνδυασμό με πολιτική σταθερότητα και μια κυβέρνηση η οποία θα είναι φιλική προς τις επενδύσεις μπορεί πραγματικά να απογειώσει την ελληνική οικονομία» είπε ο κ. Αυγενάκης χαρακτηρίζοντας τη φορολογική μεταρρύθμιση ως κομβική για την Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017, 05:53