Την θλίψη του καθώς και την συμπαράστασή του στους πληγέντες εκφράζει μέσω δήλωσής του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Ο κ. Γρηγοράκος επισημαίνει ότι: «Οι ισχυρές καταιγίδες και η κατά τόπους έντονη χαλαζόπτωση, που έκαναν την εμφάνισή τους νωρίς το πρωί στη νοτιοανατολική Λακωνία, άφησαν πίσω τους εκτεταμένες υλικές ζημιές. Χωρίς να είναι ακόμα γνωστό το πλήρες μέγεθος της καταστροφής, γίνεται λόγος για ολοκληρωτική καταστροφή της σοδειάς των εσπεριδοειδών και των ελαιών στις πληγείσες περιοχές, ενώ μεγάλες είναι και οι ζημιές στην κτηνοτροφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τις φυσικές καταστροφές του 2015 στις ίδιες περιοχές, όπου ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η αποζημίωση των πληγέντων. Δυστυχώς, οι δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης, γίνονται δυσκολότερες όταν κανείς έχει επιπλέον να αντιμετωπίσει το μένος της φύσης.

Εκφράζω τη θλίψη και τη συμπαράστασή μου στους πληγέντες. Αναμένουμε από την κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλους τους αρμόδιους φορείς, να πράξει το καθήκον της για την άμεση καταγραφή των υλικών καταστροφών, τη λήψη μέτρων αποκατάστασης και την αποζημίωση των πληγέντων» καταλήγει ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης