Λ. Γρηγοράκος: Πρακτικές Μαυρογιαλούρου επανέρχονται με το νομοσχεδίο για τους ΟΤΑ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017, 19:30
Λ. Γρηγοράκος: Πρακτικές Μαυρογιαλούρου επανέρχονται με το νομοσχεδίο για τους ΟΤΑ
Με αυστηρή φρασεολογία ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, Λεωνίδας Γρηγοράκος, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ, σημειώνοντας: «Το παρελθόν επιστρέφει. Ο Μαυρογιαλούρος είναι ξανά εδώ. Τα ρουσφέτια, ο εκμαυλισμός συνειδήσεων, οι πελατειακές σχέσεις, η κομματοκρατία, ο ευνουχισμός των θεσμών επιβεβαιώνουν πόσο μεγάλο και πόσο ηθικό είναι το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ!».

Ο κ. Γρηγοράκος τονίζει ότι οι κυβερνώντες διολισθαίνουν στις πιο μαύρες και γκρίζες πρακτικές καθεστώτων τριτοκοσμικών χωρών, ενώ επιχειρούν άθλια επιδρομή στην αυτοδιοίκηση. «Βολεύουν εκατοντάδες ημετέρους. Προσπαθούν να προσεταιριστούν τους εργαζόμενους. Δημιουργούν ένα πλέγμα εξαρτήσεων ακόμη και με τους αιρετούς, υποσχόμενοι "τον ουρανό με τ' άστρα"», επισημαίνει και καταγγέλει ότι η κυβέρνηση προχωρά στη συγκεκριμένη επιλογή, την ώρα που μαίνεται άγρια η φορολογική επιδρομή στα ελληνικά νοικοκυριά, η ιδιωτική οικονομία ζει τις χειρότερες στιγμές της και ο εφιάλτης της ανεργίας, ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα πλανώνται πάνω από τους νέους και τις νέες της χώρας μας.

«Μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι ο Μαυρογιαλούρος είχε εξοβελιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου. Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επανήλθε δριμύτερος. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του αποδεικνύονται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της παρακμής», καταλήγει ο κ. Γρηγοράκος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017, 19:30