«Συνιστά μείζον εθνικό έγκλημα που επισύρει βαρύτατες ευθύνες η πώληση τις επόμενες μέρες, στην ουσία ξεπούλημα, 14 αεροδρομίων-φιλέτων της χώρας στη γερμανική κρατική (!) εταιρεία Fraport» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων.

Προσθέτει πως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η εκχώρηση στο γερμανικό ομόσπονδο κράτος ελληνικών και μάλιστα κερδοφόρων, κρατικών αεροδρομίων, δεν είναι τίποτε άλλο από ανοικτή παραδοχή ότι η Ελλάδα αποτελεί γερμανική αποικιακή απόφυση, που παραδίδει στο κράτος των επικυρίαρχών της τα δικά της κρατικά τιμαλφή.

Η υποτελής κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραδώσει τα αεροδρόμια της Ελλάδας σε οποιαδήποτε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα χέρια. Τα αεροδρόμια δεν είναι ιδιοκτησία καμιάς εφήμερης μνημονιακής κυβέρνησης, αλλά ανήκουν στο λαό.

Το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορεί, ερήμην του ελληνικού λαού και με πλήρη την αντίθεσή του, να προχωρά, με εντολή της Τρόικας και της παραδομένης στην Τρόικα κυβέρνησης, στην πώληση και μάλιστα φωτογραφική, το επόμενο διάστημα του λιμανιού του Πειραιά, στην πώληση των μονοπωλίων της ΔΕΣΦΑ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ROSCO, στην πώληση, ακόμα, ακινήτων-φιλέτων όπως το Ελληνικό, ο Αστέρας, η Κασσιόπη κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βρώμικες αυτές εκποιήσεις εθνικού πλούτου και αν δεν γίνει δυνατό να αποτραπούν, δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστούν από τον ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να προκαλέσουν τετελεσμένα. Γρήγορα θα ανατραπούν και αυτοί που διέπραξαν τα εγκλήματα της εκποίησης της εθνικής και ιδιαίτερα προσοδοφόρας περιουσίας, η οποία συνιστά ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο, θα λογοδοτήσουν και θα λογοδοτήσουν αυστηρά, με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται.

Ο ελληνικός λαός δεν πουλάει. Πάνε να πουλήσουν, χωρίς κανένα δικαίωμα, υποτακτικοί ενός νεοαποικιακού κουαρτέτου που καταστρέφει την πατρίδα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης