Λαφαζάνης: «Η επιλογή του εθνικού νομίσματος είναι αναγκαία»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015, 19:36
Λαφαζάνης: «Η επιλογή του εθνικού νομίσματος είναι αναγκαία»
Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης παραχώρησε την Τρίτη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με την απελθούσα πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν τόλμησε ο Τσίπρας να ζητήσει πρόταση εμπιστοσύνης. Γιατί δεν το έκανε; Γιατί φοβήθηκε ότι θα έπαιρνε, όχι φυσικά από εμάς. Αλλά από μνημονιακούς». Παράλληλα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σημείωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας φοβήθηκε τη Βουλή γιατί εκεί θα έπαιρναν οι πολλοί τον λόγο. «Έτσι θα στριμωχνόταν μετά το μνημόνιο. Αλλά η κυβέρνηση ήθελε να πάει σε εκλογές εξπρές για να αιφνιδιάσει το δικό μας όχι. Έπεσε έξω» πρόσθεσε.

«Η επιλογή του εθνικού νομίσματος είναι αναγκαία για να προχωρήσουμε σε έναν νέο δρόμο. Ο δρόμος μας δεν είναι ανθόσπαρτος. Δεν θα γίνει αλλαγή από τη μια μέρα στην άλλη», υπογράμμισε.
 
«Φτάσαμε εδώ με ευθύνη των κατεστημένων και μας έβαλαν στην κρίση και συνεχίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν είπαμε ότι θα βγάλουμε από την τσέπη τη μαγική λύση. Είναι μια δύσκολη επιλογή για το πρώτο διάστημα, αλλά όχι μεγαλύτερες από τα μνημόνια και τις νέες καταστροφές που έρχονται», σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015, 19:37