Λαφαζάνης: «Ο δρόμος του νέου μνημονίου είναι αδιέξοδος για την Ελλάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 19:05
Λαφαζάνης: «Ο δρόμος του νέου μνημονίου είναι αδιέξοδος για την Ελλάδα»
«Το νέο μνημόνιο που η κυβέρνηση φέρνει άρον-άρον για ψήφιση στην Ολομέλεια μέσα στον Δεκαπενταύγουστο θα επιφέρει νέες δυσβάσταχτες και οδυνηρότατες συνέπειες σε μια οικονομία που βρίσκεται σε κατάρρευση και σε μια κοινωνία που έχει εξουθενωθεί, ενώ μεγάλα τμήματά της φυτοζωούν μέσα στην εξαθλίωση, την ανεργία, τη φτώχεια και την απελπισία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση, αντί να συγκρουστεί με τις εκβιαστικές επιλογές των κυρίαρχων κέντρων της Ε.Ε., τα εγχώρια στηρίγματά τους και μαζί τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για ένα νέο μνημόνιο το οποίο ψηφίζουν και εκλιπαρούσαν την υπογραφή του, επέλεξε, δυστυχώς, τη ρήξη με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της», προσθέτει ο τέως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

«Τη ρήξη, με το περήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και τους σκληρούς αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού ενάντια στα μνημόνια, την υποτέλεια και τη λιτότητα», υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης.

«Ο δρόμος του νέου μνημονίου δεν αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αδιέξοδος για την κυβέρνηση και κυρίως είναι αδιέξοδος για την Ελλάδα» καταλήγει.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015, 19:06