Απάντηση στα δημοσιεύματα που εμφανίζουν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας ενοχλημένα από τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, σύμφωνα με την οποία προτίθεται να ψηφίσει ΚΚΕ σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να συγκροτηθεί ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο, έδωσε μέσω ανακοίνωσή του το κόμμα.

«Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Μανώλη Γλέζου σήμερα στην ΕΣΗΕΑ τόσο η αποχώρηση του Κώστα Ήσυχου από την αίθουσα προκειμένου να παρευρεθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στη βουλή, αλλά και η προγραμματισμένη επίσης συνεδρίαση της επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας, όπου έπρεπε να παρευρεθεί και ο Δημήτρης Στρατούλης, ερμηνεύτηκαν λανθασμένα από ορισμένα ΜΜΕ, υπονοώντας ενδεχόμενο προβληματισμό για το περιεχόμενο της συνέντευξης. Κάθε άλλο», σημειώνει η Λαϊκή Ενότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως τόνισαν τα δυο στελέχη υπάρχει απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμός στον Μ. Γλέζο όπου οι σκέψεις και οι διαπιστώσεις του πάντα είναι χρήσιμες για την αριστερά και τη δημοκρατία στον τόπο», καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης