Δ.Κ.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε πει ότι ο ίδιος, το κόμμα του και τα στελέχη του δεν θα σταματούσαν τον αγώνα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Εντούτοις σήμερα ήταν μια ημέρα χαλάρωσης σε ουζερί της Νίκαιας, όπου ο κ. Λαφαζάνης και οι σύντροφοί του κάλεσαν τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να ρίξουν μεταξύ τυρού και αχλαδίου την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από το μεσημεριανό τσιμπούσι ο επικεφαλής της ΛΑΕ περπάτησε στις γειτονιές της περιοχής για να σφίξει το χέρι των ψηφοφόρων και να πάρει τα μηνύματά τους, ενώ αργότερα στο ουζερί όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν μόλις έφτασε ο μεγάλος αγωνιστής της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, ο οποίος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε εγκάρδια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Κώστας Ήσυχος, Βασίλης Πριμικήρης, Αντώνης Νταβανέλος συμμετείχαν στην παρέα της… Νίκαιας και στη χαλαρή πολιτική κουβέντα. Πριν οι μουρμούρες για τις ηχηρές απουσίες αρχίσουν να γίνονται φωνές, να σου από το βάθος του δρόμου χαμογελαστή και η πρόεδρος της Βουλής, φορώντας τζιν παντελόνι και λευκό σακάκι. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποσχέθηκε να καθίσει με την παρέα των νέων, αφού πρώτα ζήτησε την άδειά τους να χαιρετήσει και να φιλήσει τον Π. Λαφαζάνη. «Καλό αγώνα, καλή νίκη και καλή ανατροπή» ευχήθηκε υψώνοντας το ποτήρι της.

Στη Νίκαια έσπευσε επίσης ο Ιταλός δήμαρχος Τζουζέπε Πεντά, της περιοχής Τζόια Τάουρο στην Καλαβρία, για να ενώσει τη φωνή του με το «Όχι» της Λαϊκής Ενότητας. «Ήμουν ο πρώτος που σήκωσα στο δημαρχείο μου τη σημαία και πανηγύρισα για το “Όχι” της Ελλάδας. Δεν περίμενα όμως ότι αυτό το “Όχι” θα μεταφραστεί σε “Ναι” από τον Αλέξη Τσίπρα, γι’ αυτό ήρθα εδώ να συναντήσω τον Παναγιώτη Λαφαζάνη» είπε ο δήμαρχος.

«Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που διεξάγεται στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο για τη δημοκρατία» του απάντησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

«Η ευρωζώνη ζει τη δικτατορία του ευρώ, η δημοκρατία ιδιαίτερα στην Ελλάδα πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων» επισήμανε ακόμα ο Π. Λαφαζάνης, καλώντας ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες να πάνε την Κυριακή στις κάλπες.

Διαβάστε επίσης:
Τους τρώει η αγωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης