Λαϊκή Ενότητα: Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 17:49
Λαϊκή Ενότητα: Σε μη εκλόγιμη θέση η Ραχήλ Μακρή
Την εμπιστοσύνη της στην ηγεσία της Λαϊκής Ενότητας εξέφρασε η Ραχήλ Μακρή, σχολιάζοντας την τοποθέτησή της σε μη εκλόγιμη θέση.

Σύμφωνα με την ίδια, η μετακίνηση της από τον νομό Κοζάνης έγινε δυνάμει της επιθυμίας ευρύτερης μερίδας της βάσης και απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας.

Όπως υποστήριξε, γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της Κοζάνης θα τιμήσουν του 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα.

Άλλωστε, συνέχισε η κ. Μακρή, οι βουλευτές αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

«Το ΟΧΙ των πολιτών του νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το ΟΧΙ των πολιτών της περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας» κατέληξε.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, 17:49