Λαϊκή Συσπείρωση: Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα απορρίμματα στο Γραμματικό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019, 15:36
Λαϊκή Συσπείρωση: Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα απορρίμματα στο Γραμματικό

Να μην λάβουν υπόψη τους παρελκυστικές συζητήσεις για το ζήτημα των απορριμμάτων στο Γραμματικό, καλεί τους φορείς και κατοίκους του δήμου Μαραθώνα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ.

Ο Περιφερειάρχης και η κυβέρνηση «τρέμουν τον αγωνιστικό συντονισμό με τους φορείς και τους κατοίκους της Φυλής και της Δυτικής Αττικής, όπως αυτός θα εκφραστεί και με το μεγάλο συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη», αναφέρει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαραθώνα σε δελτίο Τύπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

«Πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Αττικής, συνάντηση του Δήμου Μαραθώνα με επικεφαλής τον Δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων και εκπροσώπων φορέων της περιοχής, και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη, για τον καταστροφικό ΧΥΤΑ Γραμματικού.

Την συνάντηση αυτή, που αναγκάστηκε να καλέσει ο Περιφερειάρχης, την έκανε με σκοπό, όχι να επανεξετάσει το ζήτημα της λειτουργίας του παράνομου, αντιπεριβαλλοντικού, αντιοικονομικού έργου, αλλά για να κερδίσει χρόνο, υπό την πίεση των αντιδράσεων των κατοίκων του Δήμου μας.

Ο κ. Περιφερειάρχης αλλά και η κυβέρνηση, φοβούμενος τις προγραμματισμένες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των κατοίκων του Μαραθώνα, εν’ όψει και του Διεθνούς Μαραθωνίου, τις συσκέψεις Γενικών Συνελεύσεων συλλόγων, σωματείων και μαθητών, που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο μας, προσπαθεί με αυτές τις κινήσεις να φρενάρει την αγωνιστική διάθεση των κατοίκων. Τόσο αυτός, όσο και η κυβέρνηση, τρέμουν τον αγωνιστικό συντονισμό με τους φορείς και τους κατοίκους της Φυλής και της Δυτικής Αττικής, όπως αυτός θα εκφραστεί και με το μεγάλο συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα, καλεί τους κατοίκους του Δήμου μας, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες και ιδιαίτερα τη νεολαία της περιοχής, που θα ζήσει σε ένα άθλιο περιβάλλον, να μη «μασήσουν», να μην «τσιμπήσουν» από τις όποιες συζητήσεις μπορεί να γίνουν το επόμενο διάστημα, εάν αυτές δεν έχουν στην ημερήσια διάταξη την εμπόδιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και την κατασκευή, στο χώρο, αθλητικών – πολιτιστικών εγκαταστάσεων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα καλεί τους φορείς της περιοχής μας, να συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση, τις γενικές συνελεύσεις. Να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 06/11/2019 στις 6.30 μμ στο Υπουργείο Εσωτερικών, μαζί με τους φορείς της Φυλής και της Δυτικής Αττικής.

Καμία αναμονή! Κάθε μέρα που χάνεται και δεν συνεχίζεται ο αγώνας κατά των σχεδίων κυβέρνησης και Περιφέρειας, θα αποδειχθεί καταστροφική για εμάς και τις επόμενες γενιές.»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019, 16:05