Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι συνώνυμο με την αύξηση της απασχόλησης», δήλωσε σε συνέντευξή του, ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στο STAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Για ποια οικονομική πολιτική μιλάνε στον ΣΥΡΙΖΑ; Για την οικονομική πολιτική του σκισίματος των μνημονίων ή για εκείνη του 3ου και εσχάτως του 4ου μνημονίου.Για την οικονομική πολιτική πριν ή μετά την ΔΕΘ του 2014. Για την οικονομική πολιτική των 12 δισ. ευρώ παροχών ή των 12,6 δισ. μέτρων, την πολιτική του αφορολόγητου των 12.000 ευρώ ή των 5.660 ευρώ!»

Σε σχετική ερώτηση για τις μειώσεις που περιλαμβάνει η νέα συμφωνία σε αγροτικά εφόδια και προϊόντα, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, υπογράμμισε: «Τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ κομπάζουν για μειώσεις στα αγροτικά προϊόντα κι εφόδια. Για ποιες μειώσεις όμως, μιλάνε, για μειώσεις επί των αυξήσεων οι ίδιοι επέβαλαν, εισπράττοντας την καθολική κατακραυγή του αγροτικού κόσμου!»

«Όπως προκύπτει από τις κυβερνητικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Κυβέρνηση ‘αγαπά’ τόσο πολύ τους οικονομικά ασθενέστερους που κάνει τα πάντα για να τους αυξήσει», δήλωσε ιδιαίτερα επικριτικά, ο κ. Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια σχολιάζοντας συνολικά την νέα συμφωνία ο Γραμματέας της ΝΔ, ήταν κατηγορηματικός: «Μιλάμε για μια πολύ κακή συμφωνία, ένα 4ο μνημόνιο, χωρίς ίχνος χρηματοδότησης που μάλιστα ξεπερνά την θητεία της Κυβέρνησης δεσμεύοντας την επόμενη».

Ταυτόχρονα, κάλεσε την Κυβέρνηση να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στους συμβασιούχους των Δήμων λέγοντας πως: «…η Κυβέρνηση αν και ηθικά έκπτωτη δεν θα πρέπει να κρατά σε ομηρία χιλιάδες συμβασιούχους, στήνοντας ένα παράνομο εμπόριο ελπίδας για ψηφοθηρικούς λόγους».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης, αναφερόμενος στην εναλλακτική αναπτυξιακή πρόταση της ΝΔ, ξεκαθάρισε: «Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι συνώνυμο με την αύξηση της απασχόλησης. Το πρόγραμμά μας σημαίνει δουλειές, δουλειές, δουλείες! Καμία απόλυση στο Δημόσιο, αλλά αξιοκρατία κι αξιολόγηση και φυσικά δημιουργία χιλιάδων νέων καλοπληρωμένων θέσεων στο ιδιωτικό τομέα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης