Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Σκληρότατη κριτική κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μετά τα όσα συμφώνησε με τους θεσμούς, άσκησε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Γραμματέας Π.Ε. έγραψε: «Η Συμφωνία έκλεισε, η Κυβέρνηση απέτυχε! Τα μέτρα που θα ψηφιστούν, είναι το κόστος της παραμονής του κ. Τσίπρα στην εξουσία».

Μάλιστα, η εν λόγω ανάρτησή του, συνοδεύεται από σχετική φωτογραφία, που απεικονίζει τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, με τις υπογραφές τους, στα νέα μέτρα. «Τα 12 δις παροχές, έγιναν 12,5 δις μέτρα με υπογραφή Καμμένου – Τσίπρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, ο κ. Αυγενάκης, είχε παρατηρήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Twitter: «Η απάτη της Κυβέρνησης έχει διαρκές κόστος. Έφερε λιτότητα μεγαλύτερη από αυτή που της ζητούσαν και τώρα πανηγυρίζει το δημοσιονομικό πλεόνασμα. Έφεραν 4ο Μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, πρόσθετα μέτρα μισού δις ευρώ και για το 2018. Μόνιμα μέτρα 2% του ΑΕΠ για το 2019 και το 2020».

Συνεχίζοντας την ασφυκτική αντιπολιτευτική του, πίεση, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, τόνισε: «Τα 12 δις € παροχές, έγιναν 12,5 δις μέτρα. Μέτρα, 8,5 φορές επί πλέον από όσα πρότεινε το e-mail Χαρδούβελη και τέσσερις φορές πάνω από όσα ζητούσε το ΔΝΤ. Αυτοί που υπόσχονταν 13η σύνταξη, τώρα κόβουν και τη 12η. Παράλληλα, δέχονται αφορολόγητο 5.681 ευρώ. Μέτρα που κανείς δε ζητούσε πριν από έναν χρόνο».

Και καταλήγοντας, δήλωσε: «Η αποτυχία του, δεν είναι αποτυχία της χώρας. Μπορούμε κάτι καλύτερο. Η Ελλάδα περιμένει και χρειάζεται μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Ο σπόρος του διχασμού, που προσπάθησε να ρίξει ο κ. Τσίπρας στην ελληνική κοινωνία, πιάνει. Από την κρίση, θα βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι».






σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης