Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και ειδικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε δηλώσεις του το πρωί της Παρασκευής.

«Ο Τσίπρας έκανε βλακείες στη διαπραγμάτευση κι αναγκάστηκε στο τέλος να ξεβρακωθεί. Διαπραγματεύεται και στο τέλος πάντα ενδίδει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον ΑNT1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λεβέντης εστίασε ιδιαίτερα στη δημιουργία του νέου Ταμείου για τις ιδιωτικοποιήσεις και προειδοποίησε πως αυτό το Ταμείο είναι το «αντίπαλο δέος» του «κόφτη».

Όπως υποστήριξε, κάθε φορά που δεν θα πιάνουμε τους στόχους, θα μπαίνει το δίλημμα «κόφτης» ή ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και θα καταλήγουμε πάντα στη δεύτερη λύση για να μη μειωθούν μισθοί και συντάξεις.

Τόνισε, δε, ότι το μεγαλύτερο μέρος του παλιού ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί πλέον στον νέο ΣΥΡΙΖΑ κι αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν παλιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να έφυγαν από το κόμμα τους για να μην ψηφίσουν μνημόνια και να πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να τα ψηφίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες και στον λαό, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλοί αυτοί που πήγαιναν στα κομματικά και βουλευτικά γραφεία για προσωπικό τους όφελος και τώρα παίρνουν διπλές και τριπλές συντάξεις.

Ο κ. Λεβέντης για ακόμη μία φορά ζήτησε με έμφαση την παραίτηση Τσίπρα και τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, ενώ προειδοποίησε τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα και κυρίως το νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις ότι θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης κάνοντας λόγο για προδοσία και ξεπούλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης