Την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπακογιάννη αναλύει σε συνέντευξή της η Λιάνα (Ελένη) Σταθοπούλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξή της:

Απόφαση συμμετοχής στις φετινές δημοτικές εκλογές

Είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναία, καθώς και οι δύο γονείς μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αθήνα. Αγαπώ πολύ την Πόλη των Αθηνών καθώς αυτή αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της καθημερινότητας όλων μας στην Αθήνα έχει αλλάξει δραματικά προς το χειρότερο, οπότε έκρινα πως μόνο αν κι εγώ προσωπικά μαζί με μια ικανότατη ομάδα ανθρώπων που έχει επιλεγεί κάνουμε κάτι δραστικό, θα υπάρξει η ελπίδα την επόμενη ημέρα να δούμε ουσιαστικές αλλαγές στην Πόλη μας, στην Αθήνα μας!

Γιατί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η συμμετοχή μου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη εκτός από ιδιαίτερη τιμή, ήταν και η απόλυτη προσωπική μου επιλογή. Ο υποψήφιος μελλοντικός Δήμαρχος αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα, γιατί γνωρίζω επακριβώς την αποτελεσματικότητά του στην διαδικασία λήψης αποφάσεων καθώς και το συνολικό έργο του στην αυτοδιοίκηση.

Επίσης, αν έρθετε κι εσείς μια βόλτα από τα γραφεία του Συνδυασμού μας, ή αν έστω παρακολουθήσετε κάποιες από τις εκδηλώσεις μας, θα διαπιστώσετε ένα απίθανο κλίμα νεότητας και ενθουσιασμού για αυτό που έρχεται!

Τα προβλήματα του δήμου που θα πρέπει να αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής

Ασφάλεια – Προσβασιμότητα – Καθαριότητα

Αυτοί είναι οι πρωταρχικοί άξονες δράσεις για να δούμε όλοι μας τις πρώτες αλλαγές από την επόμενη κι όλας ημέρα.

Το πρόγραμμα του Κώστα Μπακογιάννη έχει σαν τελικό στόχο ο Δήμος Αθηναίων να καταστεί Μητροπολιτικός Δήμος και πόλος έλξης των διεθνών προορισμών, ενώ ταυτόχρονα να αναδειχθεί η πολύτιμη πολιτιστική ιστορία της Πόλης των Αθηνών που αυτή τη στιγμή έχει χαθεί μέσα στο χάος των προβλημάτων που έχουν ανακύψει.

Το σύνολο των δράσεων για να λάβει ξανά η Πρωτεύουσα την αίγλη που της αξίζει, συνοψίζεται σε έξι βασικούς τομείς:

Α. Πολιτική Προστασίας και Ασφάλειας

Β. Κοινωνική Πολιτική

Γ. Περιβάλλον

Δ. Τεχνική Υποδομή και Μεταφορές

Ε. Χωρικός Σχεδιασμός

ΣΤ. Αστική Ανάπτυξη

Ποιες θα είναι οι δικές σας προτεραιότητες εφόσον εκλεγείτε δημοτική σύμβουλος;

Η ανοιχτή δημόσια πρόταση που έθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου, αποτελεί και την δική μου προσωπική πρόθεση για την αυριανή υλοποίηση των δράσεων.

Έχουμε θέσει συγκεκριμένους αυστηρά κοστολογημένους στόχους για την επίτευξη ενός πολυδιάστατου έργου, από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, μέχρι την τελική αξιολόγησή του.

Αν κάποιος συνδημότης σας ρωτούσε γιατί να σας ψηφίσει, τι θα του απαντούσατε;

Με οδηγό την απόφασή μου να αφοσιωθώ και να προσφέρω στα κοινά, θέλω να σας πω πως εκτός από την όρεξη για δουλειά και τον ενθουσιασμό που διαθέτω για την επικείμενη αλλαγή, θα θέσω στις υπηρεσίες του προγράμματος του Συνδυασμού μας, τις οικονομοτεχνικές γνώσεις που διαθέτω σε ένα μεγάλο θεματικό εύρος έργων.

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην Οικονομική Ανάλυση και την Αξιολόγηση Επιχειρήσεων. Επίσης, είμαι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος όπου συμμετέχω σε σχετικές επιτροπές για την διαμόρφωση και την περαιτέρω εξέλιξη του οικονομολογικού επαγγέλματος. Από το 2003 ασχολούμαι ως Οικονομικός Αναλυτής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία σε θέματα οικονομικών ελέγχων, ιδιαίτερα σε σχέση με την αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων και μελετών βιωσιμότητας, ενώ έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην παρακολούθηση και οργάνωση έργων μεγάλης κλίμακας.

Θεωρώ λοιπόν, πως ο ενθουσιασμός, οι τεχνοκρατικές γνώσεις και το μεράκι για την μεταμόρφωση «της Αθήνας της ζωής μας», μπορούν να αποτελέσουν έναν καλό συνδυασμό για να δούμε τα έργα που έχουν σχεδιαστεί στο χαρτί να γίνονται πραγματικότητα, αλλά και το κίνητρο για κάποιον συνδημότη μου να «επενδύσει» στο πρόσωπό μου στηρίζοντάς την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου στον Συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης