Καραμανλής και Σαμαράς στην ομιλία Μεϊμαράκη για την επιστροφή της ΝΔ στη Ρηγίλλης

Καραμανλής και Σαμαράς στην ομιλία Μεϊμαράκη για την επιστροφή της ΝΔ στη Ρηγίλλης
Να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό επιχείρησε το βράδυ της Τρίτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την ομιλία που εκφώνησε από τα τα γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης. «Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί» επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά

«Είμαστε σήμερα εδώ, στη Ρηγίλλης 18, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης. Όπως τόνισε, αυτό το κτήριο έχει τη σφραγίδα όλων των μεγάλων στιγμών. «Εδώ έχει γραφτεί η ιστορία της Ν.Δ.» πρόσθεσε.


Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στους παλαιότερους ηγέτες του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γέωργιο Ράλλη, Ευάγγελο Αβέρωφ, Μιλτιάδη Έβερτ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά. «Τιμούμε όλα τα στελέχη και τον απλο πολίτη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό το παλιό έχει μία ιστορία για την οποία είναι περήφανο και κυβερνούσε με την ψήφο του ελληνικού λαού».

«Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ότι αντιπροσωπεύει «το παλιό».

Όπως τόνισε, πρόοδος δεν σημαίνει να υιοθετούμε κάθε τι καινούριο, κάνοντας πειράματα, ενώ αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τόνισε ότι δεν θέλει να πει το όνομά του, καθώς «σήμερα γιορτάζει η Νέα Δημοκρατία».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες, κάνοντας λόγο για σίγουρα βήματα και τονίζοντας ότι η Ν.Δ. εγγυάται το μέλλον.

«Να μην πάει κανείς σε τιμωρητική ψήφο, κόστισαν επτά μήνες και 90 δισ. Πολλά δεν είναι για να διαμαρτυρόμαστε;» διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης. «Είμαστε το καινούριο, είμαστε αυτό που έρχεται» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τη Ν.Δ. για να τερματιστεί «η μελαγχολία που έφερε η τελευταία κυβέρνηση».

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης, Παναγιώτης Σαγκούρης, Σωτήρης Σκουλούδης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015, 22:35