«Κανείς δεν δικαιούται να διασπάσει την παράταξη» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, εν μέσω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Όπως ανέφερε, η χώρα είναι σε μια κρίσιμη φάση, «ο πολιτικός μας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, είναι επίσης σε κρίσιμη φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, πρέπει να υπάρξει ενότητα και όχι διάσπαση: «Κανένας δεν πρέπει να διασπάσει την παράταξη αυτή τη στιγμή. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι ώστε να γίνουμε ο τρίτος πόλος του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Την ώρα αυτή να γίνουμε η δύναμη που όταν πραγματοποιηθούν οι εκλογές θα αναλάβει την τρίτη διερευνητική εντολή. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας».

Πρόσθεσε πως «όπως ειπώθηκε και επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, μπορεί μετά από εκλογικές διαδικασίες, μετά από γενικές βουλευτικές εκλογές -οπότε αυτές γίνουν- να κάνουμε ένα συνέδριο που θα τα βάλει όλα τα θέματα κάτω: Θέματα ηγεσίας, στελέχωσης, δομής, ονόματος, και με τις διαδικασίες που ξέρουμε. Εκλογές ηγεσίας από τη βάση, ό,τι έχουμε κατακτήσει ως παράταξη όλο αυτό τον καιρό».

Καταλήγοντας τόνισε πως «πρέπει να ληφθούν και λαμβάνονται όλες οι πρωτοβουλίες τώρα, την τελευταία στιγμή, για να αποφευχθεί η διάσπαση», επισημαίνοντας πως αυτό θέλουν και οι πολίτες «που επιμένουν ακόμα στην Κεντροαριστερά, στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Παράταξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης