«Λογικής Μαδούρο» είναι η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο.

«Οι εισφορές αυξάνονται με τρόπο δραματικό. Δημιουργείται η βεβαιότητα ότι αυτά τα χρήματα δεν θα τα πάρετε. Γιατί αύξηση εισφορών σημαίνει και αύξηση της αδήλωτης εργασίας. Δεν τελειώσατε με τα μέτρα. Ο λογαριασμός μέχρι αύριο θα αυξάνεται στις πλάτες των πολιτών» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυβέρνηση υποτίθεται πως αλλάζει το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Προσπαθείτε να αποτρέψετε να ρυθμιστούν τώρα τα μέτρα-κάβα. Ο κόσμος έχει κοροϊδευτεί πολλές φορές από εσάς. Πάρα τις απεργίες, τη φωνή της αλήθειας την έχουν ακούσει οι πολίτες. Σανό κανένας άνθρωπος δεν μασάει. Δεν σας πιστεύει και δεν σας ακούει κανείς. Και έχετε το θράσος να μιλάτε και με απρέπεια» σημείωσε από το βήμα της Βουλής.

«Κάνατε πάρτι εσείς τα μαγνητικών του ψέμματος επάνω στη δική μας ηθική. Αντί να είχατε προσπαθήσει κάτι από αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν να κάνετε, αφήσατε τον χρόνο να περνάει. Φορτώσατε δισεκατομμύρια. Αυτόν τον ενάμιση χρόνο επαναφέρετε τη χώρα σε ύφεση. Καταστρέψατε την ανάπτυξη. Δεν προσπαθήσατε να μειώσετε την αδήλωτη εργασία» συνέχισε ο κ. Λοβέρδος.

«Είστε ψευδοφίλοι του λαού. Καταργείτε το ΕΚΑΣ. Έχετε κανένα δικαίωμα να ανατρέπετε τα δεδομένα της αναπηρίας; Είναι αυτό ευαισθησία και μεταρρύθμιση; Βουτιά στα χρήματα είναι. Κάνατε πάρτι στις δυσκολίες των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν σας έχει στείλει μήνυμα η απεργία των δικηγόρων; Είμαστε απέναντί σας και σας λέμε ότι είστε ξένο σώμα. Σας αξίζει η περιφρόνηση του ελληνικού λαού»ανέφερε ολοκληρώνοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης