Αρκετοί ήταν οι Έλληνες ευρωβουλευτές που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Στρασβούργου, όπου σημειώθηκε αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του κόσμου που βρισκόταν σε χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ένας από τους ευρωβουλευτές εκείνους ήταν και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος μιλώντας στο cretapost.gr διαβεβαίωσε ότι όλοι οι συνάδελφοί του με τους οποίους μπόρεσε να μιλήσει είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διηγήθηκε ο ίδιος, κινούνταν μαζί με κάποια άτομα στον δρόμο με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο του, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκαν κόσμο να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση και τους αστυνομικούς να κατευθύνουν τους πολίτες σε καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες προκειμένου να προφυλαχθούν.

«Βρισκόμασταν σε απόσταση 100 μέτρων από το συμβάν. Πληροφορηθήκαμε ότι είχαν πέσει πυροβολισμοί και είδαμε δύο ανθρώπους πεσμένους στον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και τα άτομα που τον συνόδευαν οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος όπου και παρέμειναν για λίγο. Στη συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης, μπόρεσε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του, λόγω της γειτνίασης του κτηρίου με το σημείο όπου βρισκόταν.
Διαβάστε επίσης: Τρόμος στο Στρασβούργο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης