Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Ελλάδα Τσίπρα-Καμμένου δεν μας αξίζει»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016, 11:42
Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Ελλάδα Τσίπρα-Καμμένου δεν μας αξίζει»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Αυτή η Ελλάδα δεν μας αξίζει. Η αποτυχία της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει αποτυχία της χώρας. Ο ελληνικός λαός τούς έχει πάρει χαμπάρι» υπογράμμισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

«Η κοινωνία έχει ματώσει. Όλοι μας έχουμε ματώσει» επισήμανε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Στο τέλος του 2014, ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εκλογές. Τότε η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα. Ο λαός ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα. Μεσολάβησε η εξάμηνη διαπραγμάτευση Τσίπρα - Βαρουφάκη, που κόντεψε να τινάξει τη χώρα στον αέρα. Αντί του νέου δρόμου που έταξε ο Τσίπρας, έχουμε μειώσεις μισθών, συντάξεων και ΕΚΑΣ».

Αναφερόμενος στην πρόταση διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε: «Από τον Σεπτέμβριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν προτείνει τη Συμφωνία Αλήθειας, έναν οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως πολιτική αλλαγή. Εκλογές για να φύγει αυτή η ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση. Χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, θα φέρει επενδύσεις και θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις».

Τέλος, ο κ. Λαζαρίδης εκτίμησε ότι απαιτείται άλλο μείγμα πολιτικής, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει προκαλέσει ζημιά 86 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία. «Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκαν συντάξεις και κόπηκε το ΕΚΑΣ. Με την υπερφορολόγηση έχει γονατίσει η μέση ελληνική οικογένεια και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» επεσήμανε.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016, 12:17