Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Πολλαπλασιάζονται τα άσυλα και τα άβατα βίας και ανομίας»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, 04:35
Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Πολλαπλασιάζονται τα άσυλα και τα άβατα βίας και ανομίας»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Οι χθεσινές βιαιοπραγίες εναντίον αστυνομικού με πολιτικά και εν συνεχεία η επίθεση εναντίον της διμοιρίας των Μ.Α.Τ. από “νεαρούς” στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, δύο μόλις εβδομάδες μετά την άνανδρη και αήθη επίθεση εναντίον του πανεπιστημιακού καθηγητή Άγγελου Συρίγου στον ίδιο χώρο, επιβεβαιώνουν ότι πολλαπλασιάζονται τα άσυλα και τα άβατα της ανομίας», επεσήμανε με δήλωσή του, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδιο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα υπογράμμισε: «Δυστυχώς, όλα αυτά τα φαινόμενα βίας, που πλέον επαναλαμβάνονται ανά την επικράτεια σε καθημερινή βάση και καταρρακώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αποδεικνύουν ότι ο έλεγχος έχει χαθεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία με την πολιτική της ανοχής, ενθαρρύνει την δράση των “γνωστών - αγνώστων”».

Και καταλήγοντας τόνισε: «Είναι σαφές ότι κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι αυτό το κλίμα, θέλουν να επιβάλλουν ένα γενικευμένο καθεστώς ανομίας. Να γνωρίζουν, όμως, ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε. Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου, με νόμους, κανόνες και δημοκρατικούς θεσμούς, που κανείς δεν θα μπορέσει να τους υπονομεύσει. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να το εγγυηθούν».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017, 04:35