Με ορολογία βγαλμένη από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης απάντησε στους ισχυρισμούς του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Β. Κικίλια περί… τέταρτου μνημονίου το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «τριμπλ ντάμπλ» και «επαναλαμβανόμενα ψέματα».

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει ο λαός μας. Η ΝΔ από την αρχή του έτους δικαιώνει την παροιμία. Δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση που να μη λέει ψέματα! Σήμερα, ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Κόκκινο 105,5, δήθεν παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για μετά το 2018 και ότι ομολόγησε (sic) πως συζητάει νέο 4ο μνημόνιο. Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Κικίλιας επανέρχεται στον κ. Τσακαλώτο, λέγοντας ξανά ψέματα. Φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει ότι με χθεσινή ανακοίνωση το ΥΠΟΙΚ τον έχει διαψεύσει κατηγορηματικά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επειδή ο κ. Κικίλιας δείχνει να μην καταλαβαίνει από πολιτική, θα του το πούμε με όρους μπάσκετ. Σήμερα έκανε τριπλ ντάμπλ. Είναι διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης» προστίθεται στο ίδιο κείμενο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης