Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Απαραίτητη η διευθέτηση του χρέους»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 14:28
Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Απαραίτητη η διευθέτηση του χρέους»
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει η πατρίδα μας να ξεφύγει από τα μνημόνια είναι η διευθέτηση του χρέους. Αυτό προβλέπεται ρητά στη συμφωνία του καλοκαιριού και η πρόσφατη ανακοίνωση του Eurogroup αναφέρει ότι θα υπάρξει συζήτηση και για το χρέος στη συνεδρίαση της Δευτέρας (9 Μαΐου)» ανέφερε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε παρέμβασή της στο kontra Channel.

«Με τη διευθέτηση του χρέους, η Ελλάδα θα ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο που μας έβαλαν άλλοι και θα μπορέσει να ορθοποδήσει και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Χρέος όλων μας είναι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός τώρα που η πατρίδα μας μάχεται για να σταθεί στα πόδια της» πρόσθεσε.

«Το ΔΝΤ με τη στάση του θέλει για ακόμη μια φορά να δικαιολογήσει ότι έχει λόγο ύπαρξης, ενώ όπου έχει πάει, έχει αφήσει αποδεδειγμένα στάχτη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θέλουμε το ΔΝΤ να μας δανείζει» τόνισε η κα Παπαδοπούλου εγκαλώντας στη συνέχεια τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ ότι «υιοθετούν και αναμασούν πλήρως τη ρητορική του ΔΝΤ και αυτό συνιστά αντεθνική στάση. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατηγορούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου φέσωσε τον ελληνικό λαό με 86 δισ. ευρώ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 15:45