Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαρτυρία η οποία προέρχεται από πρόσωπο-κλειδί εκ των πλέον στενών συνεργατών του κατασκευαστή Γιάννη Καρούζου δημοσιεύει η zougla.gr. Το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ως μάρτυρας, έζησε εκ των έσω τα όσα συνέβαιναν στον Όμιλο, ενώ είναι σε θέση να γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις σχετικά με την υπόθεση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας και τείνει να αποκαλείται ως η «υπόθεση των τριών».

Μιλάει για τις σχέσεις του κατασκευαστή με τον «αποκαλούμενο» Ιωσήφ Λιβανό, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ζοζέφ Χαλίμ, αλλά και τον πρώην στενό του συνεργάτη, Γιώργο Ζωγραφάκη.

Κάνει λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες εκ μέρους των μηνυτών, «μυθεύματα νοσηρής φαντασίας», όπως τα χαρακτηρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λυπάμαι που αναπαράγονται χωρίς να έχουν τσεκαριστεί ορισμένα στοιχεία… Έχω βαθιά απογοήτευση για το πώς αναπαράγονται τα λόγια κάποιων ανθρώπων, όπως του κ. Χαλίμ» λέει.

Η σχέση με τους πολιτικούς

Το ίδιο πρόσωπο αναφέρεται και στις σχέσεις του Ομίλου Καρούζου αλλά και του κατασκευαστή με τα τρία πολιτικά πρόσωπα (Μεϊμαράκης, Λιάπης, Βουλγαράκης), τα οποία κατονομάζονται στη μηνυτήρια αναφορά ότι ξέπλεναν μαύρο χρήμα μέσω της εταιρείας real estate.

Όπως επισημαίνει, κανείς από τους τρεις δεν ενεπλάκη σε έκνομες ενέργειες. «Τους κ.κ. Λιάπη και Βουλγαράκη δεν τους είχε συναντήσει καν» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πίσω από τις καταγγελίες κρύβονται συγκεκριμένα κίνητρα, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη.

Ακούστε τη μαρτυρία-ντοκουμέντο   

Διαβάστε επίσης:

Ανολοκλήρωτη η έρευνα για τη “λίστα των 32”

Όλο το παρασκήνιο της ονοματολογίας

Σούπα ξαναζεσταμένη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης