Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Σε ένδειξη σεβασμού για τον αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται», ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ, Νομού Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση του Προέδρου της ΝΔ για ματαίωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων των οργανώσεων του Κόμματος, που θα πραγματοποιούνταν στις 17,18 και 19 /2/2017, σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του βουλευτή και πρώην Υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου, η Διοικούσα Επιτροπή γνωστοποίησε ότι αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:
– Η συνεστίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Α’ δημοτικού διαμερίσματος της ΝΟ.Δ.Ε Κεντρικού τομέα, στην αίθουσα «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ», μεταφέρεται από Παρασκευή 17/2σε Παρασκευή 24/2 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

– Η εκδήλωση-κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο Δ’ δημοτικού διαμερίσματος της ΝΟ.Δ.Ε Ανατολικού τομέα- (18/2 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας)- , αναβάλλεται. Θα υπάρξει εκ νέου ειδοποίηση για την ακριβή μέρα και ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η συνεστίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Ε’ δημοτικού διαμερίσματος της ΝΟ.Δ.Ε Ανατολικού τομέα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΝΟΗΣΙΣ», μεταφέρεται από Κυριακή 19/2σεΚυριακή 19/3 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

– Η εκδήλωση-κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο ΘΕΡΜΗΣ της ΝΟ.Δ.Ε Β’ Περιφέρειας- (19/2 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης)- , αναβάλλεται. Θα υπάρξει εκ νέου ειδοποίηση για την ακριβή μέρα και ώρα.

Η εκδήλωση «Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτικές επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη», που έχει προγραμματιστεί για αύριο, 18/2, στο Αμφιθέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δημαρχείου Αμπελοκήπων, στις 11.00 π. μ, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, λόγω της συνδιοργάνωσης με το ΕΛΚ και της παρουσίας του κουNicholasJennett , επικεφαλής της ομάδας επενδύσεων για την Ελλάδα, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης