«Με σκανδαλώδεις όρους εκχωρεί τις τράπεζες η κυβέρνηση της “δήθεν Αριστεράς”»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 16:26
«Με σκανδαλώδεις όρους εκχωρεί τις τράπεζες η κυβέρνηση της “δήθεν Αριστεράς”»
Η κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς οδηγεί στην εκχώρηση των τραπεζών με σκανδαλώδεις όρους, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Έχει το θράσος να πανηγυρίζει και από πάνω», προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι, με τους χειρισμούς της, η κυβέρνηση οδήγησε στον μηδενισμό της αξίας των ελληνικών τραπεζών για να τις αποκτήσουν σε τιμή ευκαιρίας «ή μάλλον "ξεπουλήματος» ξένοι επενδυτές.
«Οι βαρουφάκειοι πειραματισμοί στην οικονομία, το δημοψήφισμα, τα capital controls, δημιούργησαν νέο αδιέξοδο στην οικονομία και ανάγκη νέων κεφαλαίων για τις Τράπεζες. Η ανακεφαλαιοποίηση έγινε στο πάρα πέντε με απίστευτη προχειρότητα, με τη διαπραγμάτευση "ανοιχτή", με συνθήκες πολιτικής αστάθειας, ενώ δεν έχει λυθεί ούτε καν το μείζον θέμα των "κόκκινων" επιχειρηματικών δανείων, κάτι που εντείνει την ανασφάλεια για τις εξελίξεις», συμπληρώνει.

Κάνει ακόμη λόγο για εξαΰλωση των μετοχών του ελληνικού δημοσίου, πράγμα που αποτελεί βαρύ πλήγμα για όλους τους Έλληνες φορολογουμένους, καθώς και της αξίας των μετοχών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, μικρών και μεσαίων μετόχων των τραπεζών.

Είναι μια πολιτικά σκανδαλώδης υπόθεση, καταλήγει το ΠΑΣΟΚ, που θα φωτιστεί και θα διερευνηθεί σε βάθος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 16:26