Μεϊμαράκης: «Με το 12ο Συνέδριό μας μπορούμε να κάνουμε πιο δυναμικά το άλμα στο μέλλον»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 09:12
Μεϊμαράκης: «Με το 12ο Συνέδριό μας μπορούμε να κάνουμε πιο δυναμικά το άλμα στο μέλλον»
Ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης χαρακτηρίζει τα συνέδρια γιορτή της Δημοκρατίας, διότι, όπως σημειώνει, «τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν τον θεσμικό τους ρόλο».

«Η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή, είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός, με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές» τονίζει σε δήλωσή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του Συνεδρίου, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει ως εξής:

Ανοίγει σήμερα τις εργασίες του το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα Συνέδριο που θα εκπέμψει μήνυμα ενότητας και πανστρατιάς, εν όψει των κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019, αυτοδιοικητικών-ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών.

Η ΝΔ, ενωμένη και δυνατή, είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη συντεταγμένα, με ηπιότητα και όπως προτάσσει ο πολιτικός μας πολιτισμός με τελικό στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Κάθε Συνέδριο είναι μια ξεχωριστή γιορτή Δημοκρατίας, γιατί μέσα από τα Συνέδρια τα κόμματα ανασυντάσσονται και αναδιοργανώνονται για να εκπληρώσουν τον θεσμικό τους ρόλο.

Με το 12ο Συνέδριό μας μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο δυναμικά, χωρίς συμβιβασμούς, το άλμα στο μέλλον αφήνοντας πίσω τον λαϊκισμό και να διαβεβαιώσουμε ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές και οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 09:17