Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του όσον αφορά την εξωτερική πολιτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μεϊμαράκης μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι από την απειρία του «πήγε στην Κίνα και στην Ρωσία ζητώντας λεφτά» και έτσι «έχασε πολύτιμο χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στα προβλήματα της χώρας είπε ότι αυτά «δεν είναι Αριστερά ή Δεξιά» ενώ τόνισε πως «μπροστά μας έχουμε τρία ωφέλιμα χρόνια που προσφέρονται για συνεργασίες – χωρίς εκλογές».

Αναφορικά με το ασφαλιστικό τόνισε ότι η λύση στο ζήτημα αυτό «βρίσκεται στις νέες θέσεις εργασίας».

Σε ερώτηση σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει σε περίπτωση που αναδειχθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να συνεννοηθεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και εξέφρασε την πρόθεσή του να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης «ασχέτως αν συμμετέχει στην κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε βολές και κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι πρόεδρος των ΑΝΕΛ «κάνει τη βρώμικη δουλειά γιατί, όπως ακούγεται ‘στην πιάτσα’ ο Τσίπρας του υποσχέθηκε πως εάν ξαναβγούν κυβέρνηση θα παραμείνει στο υπ. Εθνικής Άμυνας».

Αποκάλεσε δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πονηρούλη» γιατί «μετέθεσε όλους τους φόρους και τις πληρωμές στις οποίες καλούνται να προχωρήσουν οι πολίτες για μετά τις εκλογές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης