Μεϊμαράκης: Προετοιμάζει σκληρή επίθεση στον Τσίπρα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 18:41
Μεϊμαράκης: Προετοιμάζει σκληρή επίθεση στον Τσίπρα
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να εξαπολύσει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα χαρακτηρίσει προσωπικά υπεύθυνο τον Αλέξη Τσίπρα για την πρωτοφανή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τους τελευταίους μήνες και θα μιλήσει για εξαπάτηση των πολιτών που οδήγησε στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Με σκληρή γλώσσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κατηγορήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο κατά τη διαπραγμάτευση που προηγήθηκε των εκλογών, οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και ανάγκασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν το μνημόνιο 3 για να σταματήσει η καταστροφική διαχείριση της κρίσης και να διασφαλιστεί η πορεία της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσει η ΝΔ, θα επισημάνει ο κ. Μεϊμαράκης θα αποφασίζεται κατά περίπτωση ανάλογα με τα νομοσχέδια που θα φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση. «Όχι» σε υφεσιακά, αντιευρωπαϊκά και οπισθοδρομικά μέτρα, «ναι» σε αναπτυξιακά.

Δίνοντας έμφαση στο ανθρώπινο πρόσωπο της ΝΔ θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για μέτρα δυσβάσταχτα που θα δώσουν τη χαριστική βολή κυρίως σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες, όπως τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις και θα χαρακτηρίσει την κεντροδεξιά παράταξη ως εγγύηση για την προάσπιση της πορείας της χώρας προς την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 18:43