Ερωτήματα για τις σχέσεις της κυβέρνησης με την ΕΛΑΣ θέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, εκτιμώντας πως «φαίνεται ότι η ΝΔ έχει εκλεκτικές σχέσεις με την Ελληνική Αστυνομία, τόσο εκλεκτικές μάλιστα που απόρρητα δεδομένα της ΕΛΑΣ πότε καταλήγουν σε κυβερνητικούς βουλευτές και πότε σε κυβερνητικές “τρολοσελίδες”».

Υπάρχει, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «ένα νέο φακέλωμα των πολιτών ακόμα και με κοινωνικά και πολιτικά φρονήματα από την ΕΛΑΣ, το οποίο μάλιστα κάποιος επεξεργάζεται, ώστε, αν χρειαστεί, να φτάσει ένα πλήρες “βιογραφικό” στην κυβέρνηση και τους βουλευτές της (βλ. κ. Κυρανάκη)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 σημειώνει: «Βλέπουμε στην επίσημη σελίδα των πληρωμένων τρολς της ΝΔ, τη γνωστή μας ομάδα “ευήθειας”, να αναπαράγεται βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, το οποίο καταφανώς έχει τραβηχτεί από drone της ΕΛΑΣ». Και θέτει τα ερωτήματα: «Τι συμβαίνει λοιπόν με τις σχέσεις της κυβερνητικής παράταξης με την Αστυνομία; Για ποιο λόγο η ΕΛΑΣ φακελώνει με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες; Και τέλος πώς αυτά τα στοιχεία φτάνουν σε κυβερνητικά στελέχη ή σε μέσα χυδαίας προπαγάνδας της;».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης