Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε και το ΜέΡΑ25, μέσω του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μιχάλη Κριθαρίδη.

«Με νέα ανακοίνωσή της, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από την προηγούμενη, η κυβέρνηση μεταθέτει την επιβολή των νέων μέτρων, αν και περίμενε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πλεύρης, αυτή την πρωτοφανή εκτίναξη των κρουσμάτων» ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, για να προσθέσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και ποια είναι αυτά τα μέτρα που λαμβάνει για άλλη μια φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη; Μήπως είναι η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Μήπως η επίταξη του συνόλου του ιδιωτικού τομέα υγείας; Μήπως το δημόσιο δίκτυο για μαζικά, δωρεάν, τακτικά τεστ σε όλους τους πολίτες (εμβολιασμένους και μη), όπως ζητάει από την πρώτη στιγμή το ΜέΡΑ25;», διερωτάται ο Μιχάλης Κριθαρίδης και επισημαίνει: «Όχι, είναι το κλείσιμο της εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα και η απαγόρευση της μουσικής και των “πάρτι” φυσικά, όπως τόνισε πολλές φορές ο υπουργός Υγείας».

Όσο για την καταληκτική τοποθέτηση του Μ. Κριθαρίδη, ήταν ακόμη πιο σκληρή, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για άλλη μια φορά λοιπόν, η Μητσοτάκης Α.Ε. αποδεικνύει πως κινείται διαρκώς δόλια, επικίνδυνα και εγκληματικά, αδιαφορώντας πραγματικά για τη δημόσια υγεία, αλλά και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας διαρκώς τους ολιγάρχες φίλους της, τη στιγμή που η κοινωνία και η οικονομία στενάζουν από την πανδημική και οικονομική κρίση, τις συνέπειες των οποίων μεγεθύνει αντί να αμβλύνει ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, που εκδράμει ανέμελα στην Ήπειρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης