Για «υποκριτική συγγνώμη» του πρωθυπουργού κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του, με την οποία σχολιάζει το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Το ΜεΡΑ25 αναφέρει ότι «ακούμε ήδη τους ιμάντες των φρεσκομπουκωμένων ΜΜΕ της λίστας Πέτσα και τα πληκτρολόγια των διαδικτυακών στρατών, να δουλεύουν διπλοβάρδια για να φιλοτεχνήσουν το Μεγαλείο του Ηγέτη που ζήτησε Συγγνώμη θαρρετά και υπεύθυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ίσως δυσκολευτούν λίγο», προσθέτει, «στο «γιατί χρωστούσε συγγνώμη ο Ηγέτης, αφού στο υπόλοιπο διάγγελμά του, ο ίδιος έπλεκε το εγκώμιο της αποτελεσματικής διαχείρισης μπροστά στις Αλόγιστες Δυνάμεις της Φύσης, αλλά ας κάνουν κάτι κι αυτοί για να δικαιολογήσουν και τα εκατομμύρια που τους παρέχονται αφειδώς».

Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει ότι «οι πολίτες έχουν αυτή τη στιγμή άλλες προτεραιότητες από την προσπάθεια ενός Γυμνού Βασιλιά να σώσει επικοινωνιακά όσα η κυβέρνηση του δεν έσωσε στο ‘πεδίο’ εστιάζοντας στις εκκενώσεις και τις απομακρύνσεις, (χωρίς όμως να αναλάβει καμία ευθύνη για την ανεπάρκεια των μέσων και του προσωπικού της πυροπροστασίας – δασοπροστασίας)».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 σημειώνει ότι «διαβεβαιώνουμε τον πρωθυπουργό της Επικοινωνίας, ότι το φιλοδώρημα που τόλμησε να τους υποσχεθεί, δεν θα ανακόψει στο ελάχιστο την συσσωρευμένη οργή τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης