Την άποψη ότι «αν η διαδικασία εμβολιασμού κινούνταν με την ταχύτητα που αυτή η κυβέρνηση παράγει σκάνδαλα, τώρα θα είχαμε εμβολιάσει με δύο δόσεις όλο το ηλιακό σύστημα και μερικούς γειτονικούς γαλαξίες», διατυπώνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι στο «σκάνδαλο της ώρας» -έχουμε φύγει προ πολλού από τη φάση του «σκανδάλου της μέρας», όπως λέει- έκπτωτη κηρύχτηκε αιφνιδιαστικά εταιρεία που είχε αναλάβει την προμήθεια 3 εκατομμυρίων self tests. Η συγκεκριμένη εταιρεία, προσθέτει, «η οποία είχε συσταθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε στο ιστορικό της μόλις δύο συμβάσεις για την προμήθεια τεστ, με τη μία να αφορά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, και μία μόλις μέρα πριν την προγραμματισμένη παράδοση των τεστ πωλήθηκε σε άλλη εταιρεία με άσχετο αντικείμενο και σκοτεινές σχέσεις με κυκλώματα του υποκόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «φαίνεται, λοιπόν, πως η κυβέρνηση σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολή στιγμή εξακολουθεί να κινείται στην καλύτερη περίπτωση με πλήρη προχειρότητα και στη χειρότερη με εγκληματικό και σκανδαλώδη τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης