Μηνάς Σαμαντζίδης: «Στηρίζω Βαγγέλη Μεϊμαράκη»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, 15:41
Μηνάς Σαμαντζίδης: «Στηρίζω Βαγγέλη Μεϊμαράκη»
Της Άντζελας Πεΐτση

Την στήριξή του στον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμάρακη, γνωστοποίησε επίσημα ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης. Για την ιστορία αξίζει να επισημανθεί πως ο κ. Σαμανζίδης, ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του, καθώς ήθελε πρώτα να ενημερώσει προσωπικά, τον Υποψήφιο που στήριξε στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, Απόστολο Τζιτζικώστα. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Διοικούσας παραβρέθηκε και στη σημερινή συνέντευξη τύπου του κ. Μεϊμαράκη, με τον οποίο μετά την ολοκλήρωσή της, είχαν μία ιδιαίτερη, φιλική και πολιτική συνομιλία.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή στήριξης του Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, Μηνά Σαμαντζίδη:

«Η χώρα βρίσκεται σε τέλμα, με μια ιδεοληπτική κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει συνεχώς τον κίνδυνο κατάρρευσης, απειλώντας να συμπαρασύρει σ` αυτήν και όλους τους Έλληνες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία μια Νέα Δημοκρατία ενωμένη, συγκροτημένη και εξωστρεφής, ικανή να ανακτήσει άμεσα την εμπιστοσύνη των πολιτών για να κυβερνήσει βάζοντας τέλος στην αριστερή περιπέτεια της Ελλάδας.

Στον πρώτο γύρο της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας, η προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, απέδειξε και στους πιο δύσπιστους ότι η παράταξή μας είναι ζωντανή παρά τα προβλήματά της, και ότι αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική επιλογή, όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Το ευρύ αυτό εκλογικό σώμα, έστειλε με τις επιλογές του ξεκάθαρα μηνύματα:

· Επιθυμία για συνδυασμό εμπειρίας και ανανέωσης.

· Εντολή για σαφή κεντροδεξιό προσανατολισμό.

Και με εξίσου σαφή πλειοψηφία:

· Εμπιστοσύνη στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να εκφράσει συνολικά τη βούληση της βάσης για την ενότητα και την προοπτική της παράταξης, χωρίς ακραίες θέσεις , αλλά στο πνεύμα των αρχών του κοινωνικού φιλελευθερισμού και κοντά στις πολιτικές του μέτρου και της εθνικής ευθύνης.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, 15:44