Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων έστειλε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων τιμούμε την τρίτη ηλικία αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή της στην κοινωνία μας».

«Οι άνθρωποι αυτοί» τόνισε «πολλές φορές τίθενται στο περιθώριο, είναι όμως από τα πιο ζωντανά, τα πιο ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερα, σήμερα, στις δύσκολες εποχές που ζούμε η προσφορά τους, οι γνώσεις και η εμπειρία τους, η στήριξη, οικονομική και ηθική, που παρέχουν με κάθε δυνατό τρόπο στις οικογένειές τους είναι ανεκτίμητη».

Και επεσήμανε: «Το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι συνυφασμένο με τον τρόπο αντιμετώπισης της τρίτης ηλικίας. Ως ελληνική κοινωνία και πολιτεία, έχουμε βαθύτατη υποχρέωση απέναντι στους ηλικιωμένους, όχι μόνο για τη συνεχιζόμενη προσφορά τους, αλλά και για λόγους ευαισθησίας απέναντι σε μια ομάδα πολιτών, που καθίσταται εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας όλο και πιο αδύναμη. Έχουμε, λοιπόν, όλοι την υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σημερινή ημέρα είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με το παράδειγμά τους μας εμπνέουν να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο παρόν και ένα ακόμα καλύτερο αύριο» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης