Ανυπόστατα και παντελώς γραφικά χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα σενάρια περί αποστασίας που άρχισαν να διακινούνται μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ.

«Όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το Βερολίνο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ακόμη ότι «αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο τι έγινε το 1965», ο ίδιος επιμένει να μιλάει για την Ελλάδα του 2025 και την Ελλάδα του 2030. «Όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ερμηνεύσουν μία κυβέρνηση σε απόλυτο πανικό, η οποία καταρρέει πολιτικά και κοινωνικά και έχει πάψει να έχει οποιοδήποτε ουσιαστικό έρεισμα στην ελληνική κοινωνία», πρόσθεσε και επανέλαβε το αίτημά του για διενέργεια εκλογών το συντομότερο δυνατό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης