Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο τρίτο μνημόνιο, για τα capital controls, για την ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αλλά και για το σχέδιο Β του κ. Βαρουφάκη, πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του. Ζήτησε μάλιστα να στηρίξει ο κ. Τσίπρας την πρόταση αυτή προκειμένου και η ΝΔ να στηρίξει την πρόταση για εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια. «Ας υποθέσουμε ότι διαφωνούμε στην ερμηνεία που δίνουμε για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής σας. Εμείς θα ψηφίσουμε την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα και εσείς θα ψηφίσετε τη σύσταση Επιτροπής για την τραπεζική αργία και πώς οδηγήθηκε η χώρα στο τρίτο μνημόνιο. Ιδού η Ρόδος κ. Τσίπρα! Ελάτε να ψηφίσουμε για τη σύσταση των δύο επιτροπών».

“Να υποθέσω ότι εξασφαλίσατε δωρεάν συνδρομή σε Βήμα και Νέα γιατί τα μελετάτε με μεγάλη προσοχή. Το σκίτσο του Αρκά απεικόνισε τη σημερινή συζήτηση, γι αυτό και σας ενόχλησε.
Είπε επίσης στη δευτερολογία του: Όσο κι αν προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε την πραγματικότητα, είναι αδυσώπητη. Μετά τη Μέρκελ και ο κ. Γκουρία έγινε αγαπημένος συνομιλητής σας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Κατανοώ την ανάγκη που έχετε να υπερασπιστείτε στελέχη που σας ήταν πιστά, όπως τον κ. Καρανίκα. Πράγματι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Τον κ. Καρανίκα δεν τον προσλάβατε να φτιάχνει καφέδες…”

Θυμάμαι καλά τον κ. Μαυρίκο σχολιαστή στην κρατική τηλεόραση, μετά το debate μεταξύ του κ. Τσίπρα με τον κ. Μεϊμαράκη; Όταν μιλάτε για σχέσεις τρίτου τύπου με ύποπτους δημοσιογράφους, τι έχετε να πείτε για τη σχέση πρώτου τύπου Χριστοφορίδη από την κα Γεροβασίλη; “Σε όλες τις δημοσκοπήσεις 9/10 Έλληνες πιστεύουν ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης