«Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δώσει Ψήφο Εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος την Τετάρτη.

Ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατά τη συζήτηση για την πρόταση Ψήφου Εμπιστοσύνης κατήγγειλε την μεθόδευση της κυβέρνησης, η οποία επιχειρεί να περάσει με ταχείες και αντικοινοβουλευτικές διαδικασίες την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται σε καμιά συνεργασία ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με τη Νέα Δημοκρατία, «η Χρυσή Αυγή είναι με το Έθνος και τον Λαό για μια Νέα Ελλάδα», ανέφερε.

Ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας πως ήταν ο πρώτος και ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έφερε στην δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, καταγγέλλοντας την μυστική διπλωματία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αναρωτήθηκε, γιατί ενοχλεί τους αριστερούς το «Βόρειος Ήπειρος» και δεν τους ενοχλεί το «Βόρειος Μακεδονία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος σημείωσε πως η Συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει «το δεύτερο μέρος (Σκόπια) θα ολοκληρώσει in toto τις συνταγματικές τροποποιήσεις έως το τέλος του 2018» και ακόμα σήμερα 16 Ιανουαρίου δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες, άρα συντρέχει λόγος ακύρωσης της συμφωνίας.

Τέλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε «πως δεν υπάρχει κανένα παρακράτος που αντιδρά στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ο ελληνικός λαός που έχει βγει στους δρόμους και αγωνίζεται για την Μακεδονία που είναι ελληνική και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν».

Δείτε την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης