Πριν από την ημερομηνία που θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός, θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αυτό δήλωσε η ίδια, δείχνοντας ταυτόχρονα προς την κατεύθυνση του Γιώργου Παπανδρέου ως τον πρωθυπουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι ο κ. Παπανδρέου, όταν πήγε στο εξωτερικό, το έκανε τούμπανο, δηλαδή δεν υπήρχε μια δήλωση του Παπανδρέου, η οποία να μην έλεγε ότι η χώρα μου είναι διεφθαρμένη, ότι κοροϊδεύαμε τον κόσμο με τα στοιχεία, σε σημείο που εμένα, ως πολίτη αλλά και ως πολιτικό, ο οποίος έδινα μάχη για τη χώρα μου, όλη μου τη ζωή και πάντα τα τελευταία τριάμισι χρόνια καθόμουν πίσω από τη σημαία, μου προκαλούσε σοκ. Και λέω, εντάξει, υπάρχει ένα όριο, στο οποίο μπορείς να προχωρήσεις στο αυτομαστίγωμα και να ξεφτιλίζεις τη χώρα σου, όταν είσαι πρωθυπουργός» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών άφησε αιχμές κατά του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον τομέα της υγείας και επέκρινε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάνοντας λόγο για κρίση αντιπροσώπευσης.

«Το βέβαιο είναι ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία λειτουργούν με τα ίδια αντανακλαστικά, με την ίδια λογική, όπως προ της κρίσης. Δηλαδή, τάζουμε παραμονές εκλογών και δηλώνουμε ότι παραλάβαμε καμένη γη την επομένη. Αυτό το μοντέλο ακολουθήθηκε εδώ και τριάντα χρόνια και μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης