Για μια πολιτική “μάχη” που πρέπει να διεξαχθεί μέσα σε πλαίσιο πολιτικού πολιτισμού, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, μίλησε η εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι πολύ σημαντικό στην όλη διαδικασία είναι το ύφος της πολιτικής αναμέτρησης μεταξύ των υποψηφίων, τονίζοντας ότι το παρελθόν είναι παρελθόν, οι επιλογές θα γίνουν για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σύγκρουση και ο καυγάς θέλουν δύο και εγώ δεν θα γίνω μέρος του καυγά, ο καυγάς πληγώνει τους Νεοδημοκράτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για την προσωπική της τοποθέτηση ως προς τον τρόπο εκλογής, σημείωσε πως από την αρχή έχει πει ότι θα είναι υποψήφια με όποια διαδικασία επιλεγεί: «Εγώ έχω πει ότι με όποια διαδικασία θέλετε θα είμαι υποψήφια. Δεν υπάρχει πιο τίμιο από αυτό. Καμία ανακολουθία», τόνισε.

Τέλος, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι δέχεται οποιαδήποτε πρόταση για ζωντανό διάλογο με τους άλλους υποψήφιους (π.χ. μία ενδεχόμενη τηλεμαχία), αρκεί να καθοριστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης