Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας οφείλουν να ξεπερνούν ιδεολογικές και κομματικές γραμμές, ακόμα και να υπερβαίνουν τους ίδιους τους εαυτούς τους για το καλό της πόλης, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Όταν ρωτήθηκε με ποιόν από τους άλλους υποψηφίους βρίσκεται πιο κοντά, ο κ.Μπακογιάννης απάντησε: «Μα γιατί να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση; Γιατί να μπούμε σε αυτή τη λογική; Δηλαδή τι είναι η συναίνεση; Τι είναι η συνεργασία; Ανταλλαγή θέσεων; Είναι το παιχνίδι της καρέκλας; Δηλαδή έρχομαι και λέω «α, θέλω αυτή την καρέκλα ή δώσε μου αυτή την καρέκλα για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε σε κάτι’; Αν υιοθετήσουμε αυτό τον τρόπο σκέψης, που είναι ο τρόπος σκέψης της κεντρικής πολιτικής σκηνής, τότε πολύ γρήγορα ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες και θα έχει δίκιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για την καθαριότητα, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι θα επιδιώξει «τη σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα», υπογραμμίζοντας πως «δεν είμαι στην λογική των απολύσεων ή της ιδιωτικοποίησης. Σε καμία περίπτωση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης