Video – Φωτογραφίες:  Νίκος Χριστοφάκης, Χάρης Γκίκας

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την τιμή και να τους διαβεβαιώσω ότι  24 ώρες θα δώσουμε όλο μας το είναι όλο μας το πυρ. Επειδή είθισται να λέγεται ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης. Όχι, εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και Αθηναία», δήλωσε μετά τη νίκη του ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα τέρμα τα λόγια, ότι είπαμε είπαμε. Τώρα έχει δουλειά γιατί πρέπει όλοι μαζί να ξεντροπιαστούμε και να περπατάμε στους δρόμους της Αθήνας με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να μην κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες. Κρατήστε αυτό το μαζί. Απο αύριο δεν υπαρχουν παρατάξεις στο δημοτικό συμβύλιο, υπάρχει η παράταξη της Αθήνας», ανέφερε.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα έξω από το εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη μετά την ενημέρωση της singular logic για το εκλογικό αποτέλεσμα στον δήμο Αθηναίων.

Κόσμος κατέφθασε από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία της Παλαιάς Βουλής προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τη μεγάλη νίκη του νέου δημάρχου της Αθήνας.

Στο εκλογικό κέντρο το παρών έδωσαν η μητέρα και η αδερφή του Κώστα Μπακογιάννη:

 

 

Με χαμόγελα και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Κώστα Μπακογιάννη κατά την άφιξή του στο εκλογικό κέντρο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης