Να επιλέξουν, την Κυριακή, ανάμεσα στην πρόοδο και την προοπτική ή στην αδιαφάνεια και την εσωστρέφεια που σηματοδοτεί η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη κάλεσε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Μάρκος Μπόλαρης.

Σχετικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είπε ότι η πλειοψηφία των πολιτών αποδοκίμασε την υποψηφιότητα του Π. Ψωμιάδη και τώρα μπορεί να υπάρξει η ψήφος ανατροπής του καθεστώτος της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον κ. Ψωμιάδη τόνισε ότι, όπου έκανε έργα, είχε εμπλοκή με θεσμούς και τη Δικαιοσύνη και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είπε ο πρώην αντινομάρχης του, Γιώργος Τσαμασλής, σχετικά με έργα της νομαρχίας που έμπαιναν στο πρόγραμμα και δεν εκτελούνταν.

Αν λέει ψέματα ο κ. Τσαμασλής, να τον αποπέμψει από το ψηφοδέλτιο, κι αν λέει αλήθεια, είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης, πρόσθεσε.

 Ο κ. Μπόλαρης είχε συναντήσεις με υποψήφιους περιφερειάρχες, που έμειναν εκτός δευτέρου γύρου, παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, εν όψει των εκλογών της Κυριακής, και ζήτησε τη στήριξή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης