Ν. Ανδρουλάκης: «H ενοποίηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων είναι για μένα και ηθικό θέμα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, 18:09
Ν. Ανδρουλάκης: «H ενοποίηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων είναι για μένα και ηθικό θέμα»
Την άποψή του για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την ενοποίηση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Το θέμα με την ενοποίηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για εμένα είναι και ηθικό. Δηλαδή, ενώ από τη μία έλεγαν ότι ο αρχηγός της παράταξης δεν μπορεί να είναι και ευρωβουλευτής, γιατί δεν θα βρίσκεται στη Βουλή, από την άλλη είχαν αποφασίσει να παραμείνουν ως έχουν οι ΚΟ. Επομένως, ο νέος ηγέτης της παράταξης δεν χρειάζεται να είναι βουλευτής, καθώς δεν εκλέγουμε νέο πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής ομάδας. Δηλαδή εκ του πονηρού ετίθετο τέτοιο θέμα τους τελευταίους δύο μήνες», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι τη μορφή που θα έχει ο νέος φορέας δεν την αποφασίζει κανείς άλλος, παρά μόνο οι χιλιάδες πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν στις 12 και 19 Νοεμβρίου. «Αυτοί θα
καθορίσουν στο ιδρυτικό συνέδριο την αρχιτεκτονική του νέου φορέα. Κανείς άλλος, ούτε ο Σταύρος, ούτε η Φώφη, ούτε ο Νίκος ή ο Γιάννης Μανιάτης» σημείωσε.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, 18:09