«Όλες οι μεγάλες αλλαγές στην πατρίδα μας ήρθαν με αλλαγή γενιάς στο πολιτικό προσκήνιο. Αυτό πρέπει να γίνει και στην παράταξή μας. Να ενωθούμε, αλλά πάνω από όλα να ανανεωθούμε», τόνισε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος αρχηγός του νέου πολιτικού φορέα Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

Το μήνυμα από την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα είναι πολύ αισιόδοξο, είπε ο κ. Ανδρουλάκης και σημείωσε: “Ο στόχος είναι η μαζική συμμετοχή που θα είναι εγγύηση ενότητας και προοπτικής για τη δημοκρατική παράταξη. Χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν γιατί επιζητούν μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, να υπάρχει μια τρίτη επιλογή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Και αυτή η επιλογή οφείλει να είναι η δημοκρατική παράταξη και γι αυτό θα εργαστούμε σκληρά την επόμενη μέρα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύτηκε πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ίδιος θα είναι “παρών” και θα εργαστεί για την ανάταξη της δημοκρατικής παράταξης, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Επισήμανε την ανάγκη να αναδειχθούν νέα πρόσωπα, με επάρκεια, που θα συγχρονίσουν την παράταξη αλλά πάνω από όλα την πατρίδα, με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις. “Δεν αξίζει στη χώρα μας να είναι μια χώρα έρημος χαμένων ευκαιριών. Μια χώρα που ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, η μιζέρια, η διχόνοια επικυριαρχούν. Θέλω μια χώρα η οποία θα είναι κοινωνία ευκαιριών για όλους τους Ελληνες και τα νέα παιδιά που τα τελευταία χρόνια ακολουθούν το δρόμο της μετανάστευσης”.

Για όσους θα προσέλθουν στις εκλογές της Κυριακής, υπογράμμισε ότι “το βασικό κριτήριο είναι ότι θα είναι συνιδρυτές αυτής της προσπάθειας”, γιατί, όπως είπε, “εμείς δεν ζητάμε πολίτες μιας χρήσης που θα έρθουν για να εκλέξουν έναν αρχηγό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέφρασε την εκτίμηση πως ο κ. Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, μόλις καταλάβει ότι αυτό το κίνημα που φτιάχνεται έχει μια πολύ μεγάλη δυναμική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης