«Νομίζω σήμερα είναι μία ωραία μέρα για την Αθήνα. Είναι μία ωραία μέρα για την Αθήνα πρώτα απ’ όλα για τη μεγάλη πτώση στα ποσοστά των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής» επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων.

«Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε και αυτόν τον δρόμο θα τον συνεχίσουμε και θα δώσουμε όλες τις μάχες που πρέπει για να κερδίσουμε μία πόλη αντιφασιστική, μία πόλη ανοιχτή χωρίς την Άκρα Δεξιά» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, επεσήμανε: «Είμαστε επίσης πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί για δεύτερη φορά η Ανοιχτή Πόλη έχει τη δυνατότητα να κάνει την ανατροπή. Είμαστε στον δεύτερο γύρο και αυτήν την εβδομάδα θα παλέψουμε για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2014».

«Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να προβληματιστούμε για τα ποσοστά συμμετοχής. Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να είναι χαρούμενος για το 46% συμμετοχή στην Αθήνα και έχουμε αυτήν την εβδομάδα για να αλλάξουμε αυτήν τη συμμετοχή, να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή για μία πόλη αλληλεγγύης, μία πόλη δημοκρατίας, μία πόλη αντιφασιστική, μία πόλη στην οποία θα ζωντανέψουμε τις γειτονιές» κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης