«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα στην εξέλιξη της διεθνούς κατάστασης. Ίσως ζούμε τη γέννηση ενός νέου ψυχρού πολέμου» δήλωσε ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών του Σχεδίου Β.

«Κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα οι κυβερνήσεις Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση στήριξε την κατάρρευση του συμβιβασμού που είχε επιτευχθεί μεταξύ της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Ουκρανία. Αυτή διόρισε την ακροδεξιά κυβέρνηση με συμμετοχή της ουκρανικής ”Χρυσής Αυγής”. Αυτή απέκλεισε τους ρωσόφωνους και την Ανατολική Ουκρανία από την εξουσία της χώρας. Αυτή οδήγησε στον διαμελισμό της Ουκρανίας. Αυτή αρνείται στην Κριμαία αυτό που η ίδια προκλητικά έκανε στο Κόσοβο. Αυτή έδωσε την ευκαιρία και τη δικαιολογία να εκδηλωθεί ο ρωσικός εθνικισμός» τόνισε και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας προσέξουμε λοιπόν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο δεν μας εγγυάται τη γεωστρατηγική ασφάλεια της Ελλάδας, αντίθετα, είναι παράγοντας υπονόμευσής της. Μας έχει αποδυναμώσει, έχει διαλύσει το ηθικό του λαού, απαξιώνει διεθνώς την Ελλάδα. Να μην αφήσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει “της Κριμαίας” και στην Ελλάδα».

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης