«Να παραιτηθεί η κυβέρνηση»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 16:29
«Να παραιτηθεί η κυβέρνηση»
Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε από τη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφέροντας ότι έχουμε έναν διάλογο -παρανόμως μαγνητοσκοπημένο μεν, αληθινό δε- του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, στη διάρκεια του οποίου παραδέχεται ότι, ουσιαστικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη.

«Μιλάμε, ουσιαστικά, για συνταγματική εκτροπή, για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία. Ζητάμε την παραίτηση της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο να δίνει εντολή το υπουργικό συμβούλιο στη δικαστική εξουσία και εκείνη να εκτελεί» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

«Από το βίντεο προκύπτει ότι συνομιλητής της Χ.Α. είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι το σχέδιο ήταν «τα δύο άκρα» τα οποία και δημιούργησε η κυβέρνηση.

Από την άλλη -πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων- αποδεικνύεται ότι και η Χ.Α. συνομιλούσε με την κυβέρνηση, «δεν πρόκειται δηλαδή για αντισυστημικό, ναζιστικό κόμμα το οποίο είναι στα άκρα, αλλά που πάει στο γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης».

«Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;» διερωτήθηκε.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 16:32