«Να σέβεστε λίγο περισσότερο τη Δημοκρατία κύριε Τσίπρα τώρα στα στερνά σας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 23:36
«Να σέβεστε λίγο περισσότερο τη Δημοκρατία κύριε Τσίπρα τώρα στα στερνά σας»
Μόλις ολοκλήρωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ομιλία του, η Φώφη Γεννηματά ζήτησε τον λόγο και απάντησε στον κ. Τσίπρα λέγοντας: «Κύριε Τσίπρα έχετε ξεφύγει. Δεν έχετε αφήγημα. Δεν ξέρετε τι να πείτε απέναντί μας και μας λέτε διαρκώς τα ίδια. Επαναλαμβάνεστε. Ότι δήθεν λέω τα ίδια με τον κ. Μητσοτάκη. Αν με είχατε ακούσει πραγματικά χθες και σήμερα, θα με ακούγατε να σας λέω ότι αυτό που πραγματικά έχετε κάνει, είναι ότι έχετε υπογράψει ένα συμβόλαιο με την πιο βαθιά Δεξιά. Συμβόλαιο διάλυσης της δημοκρατικής παράταξης.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι επιλέξατε να στηριχτείτε ακόμα και σε αυτή τη φάση από βουλευτές που προέρχονται από την καρδιά της Δεξιάς και ότι συμπεριλαμβάνονται στην κυβέρνησή σας, ακόμη και σήμερα, στελέχη της καραμανλικής περιόδου.

Ότι την καραμανλική περίοδο την θαυμάζετε και την αντιγράφετε το έχετε αποδείξει με κάθε τρόπο. Το πιο κωμικό λοιπόν σε αυτήν την δήθεν κεντροαριστερά για την οποία μιλάτε, δεν είναι τόσο οι γυρολόγοι και τα απομεινάρια της Δεξιάς, όσο είστε ό ίδιος που αποζητάτε σωσίβιο σωτηρίας.

Και έρχεστε μάλιστα και μας λέτε περίπου, ότι μας κάνατε και χάρη που ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης ενώ έχετε χάσει την δεδηλωμένη. Να σέβεστε λίγο περισσότερο τη Δημοκρατία κύριε Τσίπρα τώρα στα στερνά σας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 23:37